Akkreditált– és tájékoztató jellegű munkahelyi mérések elvégzése (zajmérés, megvilágítás mérés, munkahelyi hőmérséklet)


A munkahelyi kockázatértékelés során szükséges megbecsülni, a munkavállalókat érő zajhatást, illetve a megvilágítás és munkahelyi hőmérséklet mértékét.

A szigorú követelmények kapcsán, egyre több cég szembesül a munkavédelmi szempontból fennálló feladatok nehézségeivel. Egyaránt lényeges, hogy tervezett, vagy meglévő telephelyek, létesítmények, berendezések esetében a munkavédelmi követelmények minden körülmény között teljesüljenek.

A követelmények teljesülését szabványos mérésekkel szükséges igazolni.

Cégünk vállalja a szabványos környezeti zajvizsgálatok elvégzését, és a vizsgálati eredmények kiértékelését szakértői vélemény formájában.

Az elvégzett vizsgálatok egyaránt alkalmasak a vonatkozó expozíciós határérték betartásának  igazolására, vagy akár egyedi zajkibocsátási határérték megkéréséhez is.

A tájékoztató munkahelyi expozíciós mérések (nem akkreditált mérés) a munkaadó, illetve az ellenőrző hatóságok tájékoztatására szolgálnak. Ezen vizsgálatokkal meghatározhatók az éppen aktuális adatok, melyeknek ismeretében a munkáltató megfelelő intézkedéseket hozhat.

A cégek nagy részének az akkreditált mérések jelentős többletkiadást jelentenek. Sok esetekben egy tájékoztató jellegű mérés is elegendő, melynek eredményeitől függően (ha szükséges) akkreditált mérés is elvégeztethető.

 

Munkavédelmi szolgáltatások >>> Akkreditált– és tájékoztató jellegű munkahelyi expozíciós mérések elvégzése 

Címkék:  akkreditáltmegvilágítás mérésmunkahelyi expozíciómunkahelyi hőmérsékletmunkahelyi kockázatértékelészajmérés

Ikonok