Munkavédelmi szolgáltatások

a kémiai biztonság szakértőitől...

A munkavédelemi szolgáltatással kapcsolatos elvárások mind a hatóságok, mind a megrendelők részéről oly módon összetetté váltak, hogy megfelelő ellátásukat csak jól felkészített, folyamatosan továbbképzett szakembergárda biztosíthatja.

Cégünk a kémiai biztonság területén szerzett tapasztalatait (biztonsági adatlap készítés, hatósági bejelentések, REACH tanácsadás és szolgáltatások) kiegészítve munkatársaink magas szintű munkavédelemmel kapcsolatos szakértelmével, összetett szolgáltatáscsomagot kínál. A megbízóink részéről felmerülő problémákra, kérdésekre gyors, szakszerű és teljes körű megoldást biztosítunk.  

Felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező, tapasztalt, idegen nyelveket beszélő kollégáink folyamatos szakmai továbbképzését biztosítva, garantáljuk a vonatkozó jogszabályok, illetve azok változásainak naprakész ismeretét és alkalmazását.

Megbízóinknál rendszeres időközönként elégedettségvizsgálatot tartunk, és visszajelzéseik figyelembevételével és alkalmazásával biztosítjuk a cégünkre eddig is jellemző magas szakmai színvonalú szolgáltatásokat.